måndag 6 februari 2012

6 feb


Har haft läkarsamtal om hjärta och hjärna. De ska göra nytt ultraljud på hjärtat tillsammans med hjärtläkare, förmodligen är det ingen fara men det är en dubbelkoll bara.
Det handlar om en öppning i hjärtats kretslopp och den kommer att stänga sig med hjälp av mediciner och OM den inte gör det så blir det operation, men det är ytterst ovanligt.
Blev förvarnad om ultraljudet de ska göra på hjärnan att de kommer att se något, men något innebär inte att det är farligt. Det blir alltid små blödningar och sådant, men det är för tidigt att svara på om det kommer att lämna några handikapp. Min ända önskan är att hon ska få vara frisk och må bra om det sen innebär att leva med handikapp av olika slag är det något man lär sig att leva med.

Hennes hud är alldeles sträv nu, men de smörjer hela tiden med olja de kommer att bli bättre med tiden.

Varit på samtal med kuratorn om föräldrapenning och sånt. Mycket att komma ihåg och fixa men det får lov att gå helt enkelt.

Nu står hennes namn på kuvösen! De har inte velat sätta något namn där innan då de första dagarna är så himla avgörande, de är det självklart fortfarande men de tyckte det var dags att hon får sin egen namnskylt!

Evangelie Linnea Louise


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar