lördag 25 februari 2012

Superbebisen!

Igår hade vi en toppendag! Hon var lite tjurig men mådde hur fint som helst. Tänk vad lite "jäklar anamma humör" kan göra! hihi..

Blodsockret har sjunkit och actrapiden är snart ett minne blott!
Ny pvk på foten så hon kan få in mediciner om det behövs, men just nu går det endast vätska i den för att den inte ska gegga igen.

Idag har varit en riktigt bra dag hittils!
Hon svarar så bra på kortisonet att det är dags redan i eftermiddag att testa på en cpap! Jippi!
Sköterskan sa att mest troligen blir det tillbaka till respirator igen, men då kan de iaf se vad hon går för och hon har blivit förvånad förut över bebisar som inte behöver.

Så himla stark hon är i kroppen också!
Igår kväll lyfte hon huvudet och försökte vända det men sköterska ha få tag i henne. Hon får ju inte lägga sig på tuben. De blev så himla förvånade att hon kunde göra så! Och hennes små händer kan nypas ordentligt! Det känns ju kan man säga när hon nyper tag i i de små fjunen man har på kroppen och sliter ut dem. haha.
4ml/h ligger maten på nu. Här går det framåt i rekordfart!

Ikväll blir det lördagsmys och sitta i timmar med henne i famnen. Innan dess ska jag ta och lördags-städa, gå och handla något smaskigt och tvätta. Trodde jag hade tvätttid igår men virrig som jag är var det tydligen ikväll så det blir ju toppen. Så himla skönt att ha kvällstiden för då behöver jag bara mata maskinen och låta det hänga över natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar